miercuri, 1 decembrie 2010

In doi

Intr-un pat de-o persoana stau inghesuite doua trupuri tinere. EL,un corp gol, longilin,cu o coloana scoliotica. Un fund mic si niste degete ale picioarelor total diforme,certate parca unul cu celalalt. Doarme cu trunchiul si-un picior dezvelite,cu fata spre perete,sforaind usor cu gura intredeschisa. Capul blond si tuguiat pare sa-i alunece cumva intre spatiul aproape inexistent dintre perete si pat; mana care n-are loc nici sa stea lipita pe langa corp,sa se intinda nici vorba, sta incolacita cumva in jurul gatului,ca un colier. E prins intr-o pozitie in care corpul sau urla de atat inconfort.
  EA,cu un par lung,care se lupta sa-i acopere fata in somn,cu fund sanatos de femeie si cu sani mici,abia ghiciti pe sub bluza de pijama care-i acopera. Ea e cea care pare sa-l impinga in peretele ala rece. Se tot foieste,trecand de pe spate,cu antebratul peste ochi,pe burta,apoi pe-o parte,cu ambele maini atarnand in afara patului si cu genunchii indoiti.
  El o simte. Respira adanc,intredeschide usor ochii si incearca sa se rupa din pozitia in care s-a gasit,cautand-o cu miscari mici in intunericul camerei. Se intoarce pe cealalta parte,luptandu-se cu pilota si dezvelind-o si pe ea. Isi infige bratul incet-incet sub talia ei. Ea-l simte si-i face mainii loc pe sub bluza. El isi intinde cealalta mana peste ale ei. Se muleaza dupa corpul ei si ajung sa arate ca doi fetusi imbratisati. Picioarele le sunt intretaiate unul de ale celuilalt. Isi baga capul undeva in ceafa ei,iar ea isi da parul lung la o parte din calea sa. Nu prea poate respira in spatiul ala stramt,dar nu-l paraseste, si o saruta usor,cu buzele abia atingandu-i pielea moale a cefei. Inspira mult,de parca ar lua tot aerul din camera si expira incet,cu caldura unui animal.
  Isi plimba lent buricele a doua degete peste linia corpului ei,de la subrat pana la osul bazinului,apoi merge mai jos,de-acum cu intreaga mana. Degetele lui ciolanoase si calde fac cale lunga intre pielea subtire de deasupra pubisului si zona dintre picioarele ei. Asta o face sa rasufle puternic si da nastere unui tremurat scurt al pulpelor. Ramane si isi odihneste mana acolo,apoi o ia usor spre exteriorul coapsei. De data asta cu degetul inelar ii deseneaza spirale imaginare si ajunge sa o gadile,iar ea scoate un icnet si-si retrage coapsa de sub tutela degetului sau. Ii da mana de sub ea la o parte,se intoarce spre el,ii ia fata intre maini si-l saruta pe buze. Il saruta de parca buzele lui ar fi entitati separate de el. Porneste de la coltul gurii lui si aluneca pe buza de jos,pe care o atinge milimetru cu milimetru. Ajunge la celalalt colt si atunci el ii sparge calatoria,tuguindu-si buzele si sarutand-o inapoi. Se lasa in sarutarea lui si isi muta atentia spre umarul ascutit de baietandru,pe care-l ia in causul mainii si-l mangaie. Merge cu mana pe firul coloanei si ajunge la fundul lui rece; isi suie un picior pe el si isi uita  mana acolo,sa-l incalzeasca.
   Ii simte incercarea de strapungere si se asaza pe spate,iar el o urmeza deasupra-i. Isi departeaza picioarele,le agata de coapsele lui tari si il imbratiseaza strans. El o saruta si atunci il simte facandu-si loc in zona sa interioara puternic vascularizata,singura zona unde-si simte pulsul zbatandu-se acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu